Magazine

Lieve lezer,

Fijn dat u de weg naar mijn magazine gevonden hebt!

Hier geef ik u interessante artikels over het werk van Attent Services.

Allerlei topics die u helpen om met hoge levenskwaliteit te blijven genieten in uw eigen vertrouwde omgeving.

Veel leesplezier!

Liefs,

Bernadette

magazine zorgeloos thuisgenieten
Inwonende hulp: is het iets voor jou?

Inwonende hulp: is het iets voor jou?

Zo lang mogelijk in je eigen huis kunnen blijven, ook wanneer je zorg nodig hebt: dat is het beste voor iedereen. Maar hoe vind je kwalitatieve inwonende hulp? Ik sprak erover met Isabelle en Veronica van Private Care....

read more
Hoe kan ik zo lang mogelijk thuis blijven wonen?

Hoe kan ik zo lang mogelijk thuis blijven wonen?

“Mijn kinderen willen dat ik naar een woonzorgcentrum ga, maar ik ben gehecht aan mijn vertrouwde omgeving.” Herken jij deze situatie? Wil jij ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Wat zijn dan je opties? In dit...

read more