Service op maat

Individuele zorg voor individuele mensen

Wij luisteren naar uw unieke wensen, zoeken een gepaste oplossing en coördineren elke activiteit van A tot Z. Indien gewenst kunnen we fungeren als één vast aanspreekpunt voor familie, specialisten, huisarts of apotheek.

U wenst gehoord te worden. Iemand die meedenkt en u helpt in het regelen van dat gene voor u belangrijk is. Wij denken graag mee en komen met creatieve suggesties. We bieden een uitgebreid dienstenpakket met maximale zelfstandigheid en dat 7 op 7, 24 uur per dag bereikbaar.

Wij coördineren en dragen zorg voor uw kwaliteit van leven! Wij springen in daar waar persoonlijk comfort en organisatie ondersteuning behoeft. Dit kan gaan om bv assistentie bij administratie tot complete trajectbegeleiding in uw zorgbehoefte.

In het menu vindt u een overzicht van de mogelijkheden. 

Veiligheid: Advies en coördinatie

Hoe is het gesteld met de veiligheid van u en uw gezin? U wilt graag met een veilig gevoel wonen, maar hoe bereik je dat? Niet door enkel een camerasysteem. Naast de elektronische maatregelen dienen ook de organisatorische en bouwkundige maatregelen op uw risicoprofiel afgestemd te zijn. Een persoonlijk alarmsysteem en sleutelbeheer zowel voor thuis als voor onderweg. Op deze manier wordt veiligheid optimaal geborgd.

Waar zorg en veiligheid samengaan werken wij samen met Allround Security Company. Zij adviseren u graag over de veiligheid van u en uw gezin.

Kijk voor meer informatie op: https://www.avaq.eu/be/

Medische urgentie en opvolging

Wat moet er allemaal geregeld worden in een urgente situatie?

Indien uw gezondheid plots wijzigt kunnen wij u en uw naasten ontlasten door in overleg met u zaken voor u op te lossen. Wie moet er gebeld worden? Is er een wilsverklaring? Uw Attent Services coördinatiemap is voorhanden zodat alle nodige gegevens beschikbaar zijn.

Na ontslag uit het ziekenhuis coördineren wij in overleg met uw huisarts en/of specialist het nodige medische materiaal en eventuele zorg thuis.

U wil graag thuis blijven, daar zorgen wij voor

Attent Services biedt veel uiteenlopende diensten via een vakkundig opgebouwd netwerk dat reeds meer dan 10 jaar actief wordt ingezet en uitgebouwd.

We werken samen met specialisten op allerlei fronten, een breed internationaal netwerk is voorhanden van verzorgers, zelfstandige zorgkundigen of verpleegsters voor 24 uur, dag en/of nacht zorg thuis. In overleg wordt een klein, vast zorgteam van professionele zorgverleners samengesteld, de teams zijn snel inzetbaar.