Testimonials

Testimonial van Titia

“2013 was het jaar waar wij, mijn familie en ik, de onbetaalbare waarde en kracht van Bernadette hebben leren kennen.”

Mijn ouders woonden in de buurt van Antwerpen, terwijl mijn broer, en ik met onze families in Nederland wonen, en mijn zusje met haar gezin in Brussel woont. Onze vader had al een aantal jaren de ziekte van Alzheimer, maar het was het gedrag van onze moeder dat ons steeds meer zorgen baarde. Het was duidelijk dat zij de situatie met mijn vader niet aankon en daar zelf ook aan onder door ging, maar dit zelf niet wilde erkennen. Sterker nog, ze hield hulp van onze kant buiten de deur. De communicatie met haar werd steeds moeilijker. Zo waren we onze ouders zelfs een paar dagen kwijt, omdat ze de weg waren kwijtgeraakt na een vakantie in Spanje en dagen door Parijs hadden gedwaald. Hun mobiele telefoons waren ze vergeten op te laden. Het werd duidelijk dat de situatie moest veranderen. We stonden met onze rug tegen de muur.

En toen belde Bernadette. En veranderde onze zo zorgelijke tijd in een zorgeloze tijd, bijzondere periode, waar we met zijn allen nog steeds met warmte en liefde aan terug denken. Ze werd en is sindsdien een soort nieuw lid van onze familie. Bernadette nam de gehele regie over onze mijn ouders over. Contacten met huisarts en zorg, ziekenhuisbezoek, coördinatie over administratieve taken, tot zelf de verhuizing aan toe, alles was bij haar in vertrouwde handen. Ze functioneerde als geoliede en zo vertrouwde tussenpersoon tussen ons en onze ouders.

Bernadette heeft een natuurlijke gave om vertrouwen uit te stralen en mijn ouders namen alles van haar aan en lieten zich door haar wel helpen waar dat bij ons mislukte.

“Bernadette is van goud. Ik kan haar aan iedere mens die hulp zoekt in de ouderenzorg in de breedste zin van harte aanbevelen.”

Testimonial van Jet

Het was een bijzondere tijd toen mijn partner vergeetachtig werd.

Dank voor de liefdevolle verzorging en buitengewone steun voor mijn partner en voor mij.
Attent Services gaf mij een professionele zorg en ook opvolging met een warm hart!
Zorgeloos thuis genieten

Bernadette Meeùs

Ik ben sinds heel wat jaren gemotiveerd zelfstandig ondernemer in een aantal verschillende sectoren, van het hotelwezen tot en met de kunstsector. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nog net iets meer wilde bereiken. En op een net wat andere manier. Met Attent Services heb ik het gevoel dat alles wat ik ooit ondernomen heb op de juiste manier samenkomt en dat het allemaal ineens logisch is en veel energie geeft .

“Coördineren, ondersteunen en naar oplossingen zoeken en mogelijkheden aanreiken geeft een enorme kick en veel voldoening.”

Er bestaat een enorme variatie aan hulp en voorzieningen in de zorgsector, echter blijkt uit de praktijk dat het niet evident is je weg en de juiste oplossing te vinden voor jouw probleem. Ook is het niet makkelijk als je er alleen voorstaat of als je niet meer voor jezelf of je partner kan opkomen. Juist voor deze situaties is er nood aan begeleiding met respect en vertrouwen naar een goede oplossing. De wereld van zorg en dienstverlening is bijzonder, inspirerend en complex. Hoe ouder wij worden hoe beter wij beseffen dat er meer is maar, dat wij minder nodig hebben. 

De wereld van zorg en dienstverlening is bijzonder, inspirerend en complex. Hoe ouder wij worden hoe beter wij beseffen dat er meer is maar dat wij minder nodig hebben. Het gaat vooral om inhoud en kwaliteit van leven, om genieten, om wat wij al jaren kennen toch met een nieuwe of vernieuwde blik te bekijken en te bewonderen.

Wij worden allemaal ouder en worden met van alles en nog wat geconfronteerd: fijne dingen, cultuur en culturele uitstappen, reizen met familie en vrienden maar ook minder leuke dingen die je niet verwacht of had kunnen inplannen. Wat doe je als je ineens te horen krijgt dat je een ingrijpende ziekte hebt? Is je partner er om je te helpen? Ken je de juiste specialisten of weet je waar deze te vinden mocht dat niet het geval zijn? Hoe ga je verder met: ‘ik kan niet meer zelfstandig thuis wonen?’ Hoe ga je om met: ‘blijf ik hier of ga ik naar een zorg villa, een RVT of andere zorginstelling?’ Of ga ik naar het buitenland, Nederland? Zwitserland? Frankrijk? Of ergens anders waar ik een goed zorgtraject in kan stappen? Waar wonen de familie en de vrienden die ik nu zie en behoefte aan heb?

“Attent Services heeft 1 belang, Uw belang, het gaat niet om wat er zou moeten maar wat u wilt! De essentie van uw leven en levenskwaliteit!”

Het gaat om nog veel meer – lekker genieten, persoonlijke conciërge diensten, simpele stappen om de veiligheid beter onder controle te krijgen. De noodknop voor iedere mogelijke situatie. Of het nu gaat om een paniek- of gezondheidscrisis. De bewaking. Of gewoon het gevoel van veiligheid dat het u brengt. Het gemak van wat men nu kan regelen geeft een gerust gevoel. En dat is veel waard in een turbulente wereld! Attent Services wil vooral instaan voor helderheid en transparantie.

Wat zijn mijn opties? Welke andere mogelijkheden zijn er? Is een second opinion relevant? Hoe kan ik zo efficient mogelijk mijn huis aan passen voor een tijdelijke situatie of een meer permanente aandoening? Wat heb ik nodig in mijn omgeving om mijn leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Ik wil met u mee denken en daar waar nodig begeleiden en ondersteunen.

“Attent Services gelooft in discretie, vaste waarden, grondig onderzoek naar alternatieven en oplossingen en in ontzorgen.”