Waarom Attent Services?

Uw kwaliteit van leven is ons uitgangspunt

Bij Attent Services staat uw levenskwaliteit centraal. Wat betekent kwaliteit van leven voor u? Wat heeft u nodig om u op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak goed te voelen? Wat kan anders of beter? We nemen de tijd om inzicht te krijgen in wat voor u belangrijk is. Dit kan in een gesprek onder vier ogen of, indien u wenst, met uw familie erbij. In dit laatste geval blijft uw persoonlijke welzijn leidend. Uw belang staat voor ons altijd voorop.

Uw eigen koers varen

Attent Services biedt u deskundige begeleiding op maat. Wat houdt dat in? Wij ontlasten u met een zorgplan dat volledig is afgestemd op uw individuele wensen. Heeft u iets nodig op het vlak van verpleging, mobiliteit, veiligheid, administratie of financiën? Wij zoeken de juiste experts, vragen offertes aan en plannen en coördineren elke activiteit van A tot Z. U bepaalt de koers; uw familie en omgeving kunnen u ondersteunen in de mate dat u dat wenst.

Persoonlijk, professioneel en praktisch

Attent Services staat voor persoonlijke aandacht, professioneel advies en een praktische aanpak. Uw persoonlijke leven is…persoonlijk. Eén klein gericht team garandeert een snelle opvolging van al uw vragen. Dankzij jarenlange ervaring in de dienstensector en het bedrijfsleven combineren wij inlevingsvermogen met een pragmatische aanpak. Een luisterend oor, een klankbord, een stem van rede in soms emotionele situaties én praktische oplossingen; dat is Attent Services.

Dag-, nacht- en 24-uurs zorg

Breed internationaal netwerk

24 uur, dag en/of nacht zorg thuis

 Klein, vast zorgteam van professionele zorgverleners

Snel inzetbaar